2012. január 20., péntek

Hétvégei szerzemények

Annyira nem tetszik  "haul" vagy "zsákmány" szó, viszont így eléggé lecsökkent a cím lehetőségek száma, de majd kitalálok valami. Ha van valami ötletetek osszátok meg velem :)
Na de hogy visszatérjünk a témához: írtam facebook-on, hogy megvettem életem első Alverde termékét, méghozzá a camouflage alapozót, amit én korrektornak használok a szemem alá.  A 001-es Sand árnyalatot vettem meg, ami ha jól tudom a legvilágosabb. Karikákra szerintem tök jó, még mindig nem a tökéletes, de már alakul :) Ezen kívül vettem hozzá egy Essence Smokey Eyes ecsetet. Azt gondoltam, hogy lesz olyan szuper, mint a púder ecset... Hát tévedtem. Ez nem olyan puha, hanem szúrós, ráadásul hullik is. Nem vált be, nem is nagyon használom. Aztán másnap ismét egy DM fele volt dolgom, gondoltam benézek és akkor megláttam, hogy sok sok Alverde és Manhattan dolgok, főleg rúzsok vannak leárazva. A Manhattan-ből már csak nagyon sötét és barna rúzsok voltak, és már kezdtem is lemondani arról, hogy veszek valamit, amikor megláttam a kosárkában ezt a 125-ös Coral Beige színú rúzst. Nagyon nagyon természetes színe van, nem is szárít.

csoportkép

És akkor a képek:

ALVERDE CAMOUFLAGE ALAPOZÓ 001 SAND 1500 Ft


nem bírtam ki és muszáj volt belemásznom, bocsi


ALVERDE RÚZS 125 CORAL BEIGE 219 Ft (449 helyett)



természetes fényben


És végül egy katasztrófa: reggel a nagy készülődés közepette leejtettem az NYC Smooth Skin púderemet, és le is tört a tetejéből egy darab.. most ilyen borzasztóan néz ki:


Szerencsére nem szóródott ki belőle sok, de hát azért ... Na mindegy, legalább nem volt drága :)

Ti miket vettetek mostanában? Jártatok olyan rosszul mint én az NYC púderrel?

2 megjegyzés:

  1. érdekes, nekem egyáltalán nem hullik az ecset szőre, sőt egész jó kis ecset, az árát nagyon megéri. lehet, pont egy rossz darabot fogtál ki.

    VálaszTörlés
  2. nekem is csak első pár használat közben hullott most már nem, mondjuk nem is nagyon használom. Lehet, hogy igazad van, ha látok még valahol (mert ez volt az utolsó darab a boltban) akkor veszek még egyet. Még egy próbát megér :)

    VálaszTörlés