2011. augusztus 29., hétfő

Essence 3in1 forget it! korrektor

Még a hétvégén szereztem be ezt a korrektort, a csúnya karikáim eltávolítására. Illetve elfedésére. Nagyon sok jót olvastam róla más blogokban, és már máshol is kerestem, de sajnos a müllerben nem volt, így már azt hittem le is mondhatok róla, de aztán a Rossmanban megtaláltam :D
Róla lenne szó:

malaysianbeautystore.com
Egy kis átlátszó műanyag dobozkában van benne, ami nem tűnik túl masszívnak, de hát ennyi pénzért mire is számítunk? :D

Útmutató a színekhez:
Rózsaszín: Szem alatti karikákra
Zöld: Pirosságra
Bézs: Bőrhibákra/foltokra

Na és akkor nézzük mit is vártam tőle. Természetesen azt, hogy elfedi a karikáimat, amik elég csúnyák -pedig nem vagy 60 - komolyan. És ez főleg képeket látszódik, van egy kép magamról, amin amúgy is álmos és kialvatlan voltam, de ez sem mentség arra, hogy úgy néztem ki, mint egy zombi. Gondoltam, hogy megmutatom, de tizennyolc év alatt szigorúan szülői felügyelet mellett lehetne csak :D Elég ijesztő az a kép.
Na de vissza a termékhez. Alapjáraton meg vagyok elégedve a Essence termékeivel. Nem túl drágák, és legtöbbször jó minőségű. Nem nagyon szoktam sminkelgetni, még csak most tanulgatom, de azzal már tisztába vagyok, hogy aki Essence terméket vesz, az annyira nem lőhet mellé. Ez a kivétel.
Nekem nem jön be. Sok jót olvastam erről a termékről, és vagy velem van a baj, vagy túl kritikus vagyok, túl sokat vártam tőle, de nekem nem jön be.
Mivel - mint már írtam fent - nekem nagyon karikásak a szemeim jó sokat kell a bőrömre tennem, hogy látszódjon valami. Egy kicsit elfedi, vagy inkább halványítja, de nem lett tökéletes. Még mindig látszik az a lila karika a szemem alatt, csak most halványabban.

A zöld része a pirosság ellen van, ami nem bevált, igaz nem olyan piros most az arcom, de szépen elfedi. Először kicsit féltem, hogy a zöld látszódni fog, de egyáltalán nem :) Egy jó pont.

És végül a bézs része a bőrhibákra, foltokra valók. Nekem nincs szükségem igazán korrektorra, igaz, hogy a pubertás közepén vagyok, nincsenek pattanásaim (lekopogom) illetve bőrhibáim, így ezt még nem próbáltam ki.

És akkor most nézzük por és kontra:

PRO:
-könnyen ki lehet nyitni a dobozkát, nem szorul
-nagyon krémes az állaga
-illata

KONTRA:
-pigmentáltság elég vacak
-a doboz masszívsága
-hogy a bézs szín, csak egyféle színben van. Így akinek nem illik a bőréhez (világosabb, sötétebb) annak teljesen felesleges, nem tudja használni.

KIKNEK AJÁNLOM?
Azoknak, akiknek nem hullákat is megszégyenítő karikái vannak azoknak tökéletes lehet, mivel elfedi azokat.
Tehát csak kisebb bőrhibákkal rendelkezőknek ajánlom.

Tehát még mindig nem találtam semmit  a karikáimra. Ti mit ajánlotok ellenük?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése