2011. november 16., szerda

Sorozatok fogságában 1.rész


Most egy kicsit más témával szolgálok nektek, ez pedig a sorozatok. Hatalmas sorozatfüggő vagyok és ebben a részben az én kedvenc sorozataimat fogom bemutatni :) Ebben az első részben azokat azokat a sorozatokat fogom bemutatni, amiket folyamatosan forgatnak és még mindig megy :) Még 2 részt tervezek, amik nemsokára jönnek :)
1.GOSSIP GIRL

Nem hiszem, hogy be kell mutatnom ezt a sorozatot bárkinek is. Egyszerűen imádom, mindent szeretek benne, a kedvenceim: Blair, Chuck, Jenny.  Divatmániásoknak kötelező!

TV-ben: COOl; vasárnap 13:45 ; hétfő 1:45

2. THE BIG BANG THEORY
Ez már kevésbé ismert kis hazánkban - nem értem miért.  Az alapsztori a következő: adott 4 szuperzseni fizikus pasi, szokásos kockák; képregény és videojáték fanok,  nincs barátnőjük, az egyikük még az anyjával él. És akkor egyszer csak megjelenik a színésznőpalánta Penny a szomszédba, aki teljesen felforgatja az életüket. Nagy vicces, szórakoztató, mindenkinek csak ajánlani tudom :)

TV-ben: COOL; péntek 19:25 ; szombat 11:55 ; 12:55

3. MODERN FAMILY
 Még egy nem annyira népszerű sorozat, ami szerintem mindenkinek tetszene, ha egy részt megnézne belőle. Az egyik főszereplő, a Rém Rendes Családból ismert Ed O'Neil , aki egy apát játszik, akinek van 2 gyereke, egy lánya, egy homoszexuális fia és egy fiatal kolumbiai felesége. Az ő és gyerekeik életéről szól a sorozat.  Tv-ben régen volt az HBO-n, most már nem adják , de nem akkora baj, mert ezt is, mint minden filmet, sorozatot teljesen elrontottak  a szinkronnal. 

TV-ben: -

4. TWO AND A HALF MAN
Na ezt már itthon majdnem mindenki ismeri , úgyhogy nem hiszem, hogy be kell mutatnom. Sajnos Charlie Sheen-t kirúgták (...) és helyette Ashton Kutcher lesz , vagy már van is? Nem számit, mert Charlie Sheen-nek lesz egy új sorozata, amiben - ha jól tudom- egy  pszichiátert fog alakítani. Hát, kíváncsian várom!

TV-ben: VIASAT 3  minden hétköznap 19:20 ; péntek: 19:20 ; szombat: 16:15

5.BETTER WITH YOU
3 párról szól ez a sorozat, ami egyébként nagyon új. Az egyik pár, ők már évek óta házasok, a második 9 éve vannak együtt, a harmadik páros pedig még nagyon új és most lesz gyermekük. Nagyon jó, ahogy bemutatja a párok közötti különbségeket, hogy hogyan reagálnak ugyanazokra a dolgokra azok, akik évek óta együtt vannak illetve azok, akik nemrég jöttek össze. És egyébként nagyon vicces is :)

TV-ben: HBO COMEDY (mindig máskor)

6.THE MIDDLE

Szintén egy HBO-s sorozat, ami Indianában játszódik, Orson-ban egy kisvárosban. Frankie (a feleség) és a férje teljesen átlagos életet élnek, dolgoznak, néha a nagyikra vigyáznak, van 3 gyerekük, egy 17-18 éves fiúk, egy 15-16 éves lányuk, és egy csodabogár fiúk. Axl  legidősebb gyerek egy szokásos tinédzser, nem szeret a szüleivel lenni, semmi sem tetszik neki. Sue a lányuk különc, nem sok barátja van, félénk, és minden sporthoz ügyetlen, kivéve a tájfutáshoz. Brick, aki imád olvasni és jobban szereti a könyveit bújni, mint emberekkel lenni.

TV-ben: HBO COMEDY (szintén mindig máskor)

7.RAISING HOPE
Még csal 1 évad van kész, nem tudom, hogy a másodikat adják e már tévékben, remélem, hogy fogják.Az alaptörténet az, hogy Jimmy lefekszik egy nővel, akiről kiderül, hogy sorozatgyilkos. Teherbe ejti, de a baba megszületése után kivégzik, így Jimmy-re marad a felnevelése. És persze a szüleire, akik úgyszintén nem fényeskednek a gyereknevelésben. Lakik még velük egy idős néni, aki hóbortos, minden elfelejt, elveszik, vagy csinál valami hülyeségek. 

TV-ben: -

8.SKINS UK
Fontosnak tartottam odaírni, hogy UK, ugyanis szerintem az Amerikai verzió egyszerűen borzalmas... Anglia és a világ legnagyobb port kavaró sorozatáról van szó, amit szerintem nem kell bemutatni. Imádom.

TV-ben:  MTV vasárnap 22:30 vagy 22:05 ; hétfő 21:15

9.PRETTY LITTLE LIARS
Igazából nem is tudom mit írjak erről a sorozatról... 4 jó barátról szól, akiknek van egy közös titkuk. Egy halottnak hitt lány a múltjukból üzeneteket hagy nekik, azzal fenyegetve őket, hogy elárulja a piszkos kis titkaikat. Jó kis sorozat. Kikapcsol.

TV-ben: -

A következő rész nemsokára  jön :) Nektek mi a kedvenc mostani sorozatotok?

3 megjegyzés:

  1. ez szuper,volt amiket én is ismerek és szeretek (pl skins,gg,pll),de a Better with you is jónak hangzik,utánuk nézek :)

    VálaszTörlés
  2. csak ajánlani tudom mindegyiket :)

    VálaszTörlés
  3. gg, skins, pretty little liars és persze a bigbaang theoory, love:))

    VálaszTörlés